Παραδοσιακές Ποικιλίες

Πιπεριές κίτρινες

Μαρούλι καθιστό τύπου μάπα

Μαρούλι κατσαρό σαλάτα

Άγριο λούπινο λουλουδιασμένο

Άγριο λούπινο
                  
Αγγουράκι λευκό

Πιπεριές σταυρός για τουρσί
 
 
Μαρούλι πολίτικο : πολύ παλιά ποικιλία, 
ανθεκτική στον παγετό

Μαρούλι κατσαρό όρθιο

Αγγούρι λευκό Ικαρίας

Ντομάτα "Κέρατο των Άνδεων"
Έχει λίγους σπόρους και γ αυτό την χρησιμοποιούμε στην παρασκευή σάλτσας και μαρμελάδας 

 Ντομάτα "Κέρατο των Άνδεων"
Ιδιαίτερα παραγωγική. Το φυτό φτάνει τα δύο μέτρα

 Αντζούρι Κλωσσούδι
Τι πιο γευστικό και μυρωδάτο αγγουράκι

Καρπούζι Βελεστίνο
Οι ξανθοί του σπόροι όταν ξεραθούν ασπρίζουν
Μεστό γιγάντιο και πολύ παραγωγικό καρπούζι 

Εδώ στη Μάνη αυτά τα αμπελοφάσουλα τα λέμε
Φιδοφάσουλα ή Πηχιάρικα  

ή αλλιώς, Του μέτρου. Δεν έχουν ίνες και είτε κοκκινιστά
 είτε λαδερά, είναι πεντανόστιμα 

 Καλαμπόκι μαύρο-μωβ για ποπ-κορν.
Το φυτό δίνει πολλά μικρά λουμπούκια.

Ντομάτα Βοϊδοκαρδιά

 Θέλει γερό στήριγμα η ντομάτα Βοϊδοκαρδιά

Δαμασκηνιά με λευκά δαμάσκηνα. Παλιά, εξαιρετική ποικιλία.
Νεαρό δεντράκι το βρήκαμε στο Βούναργο Ηλείας και το αναστήσαμε

 Πολύ γλυκά δαμάσκηνα και η παρασκευή μαρμελάδας από αυτά, είναι μέλι !